Alt i æstetiske tilbygninger

Funktionelle og moderne løsninger

Tilbygning

Vi er med fra A-Z

Skal du bruge en erfaren og kvalitetsbevidst håndværker til dit tilbygningsprojekt? Så er du det rette sted. Hos REB entreprise har vi mange års erfaring med tilbygninger. Vores arbejde bliver altid udført af fagudlærte folk. Ved at vælge os til at stå for din opgave, er du dermed sikret et holdbart, som du kan være tilfreds med mange år frem. Vi er mødestabile, pligtopfyldende og effektive.

Vi sørger for at være med hele vejen i projektet, og efterlader aldrig opgaven, før den er 100% løst. Hertil har vi et bredt netværk af af samarbejdspartnere. På den måde kan vi hurtigt og effektivt identificere, hvilke håndværksgrupper, og materialer der skal anvendes for at få projektet i mål. Vi tror på, at en aftale er en aftale. Du er derfor en prioritet hos os, og ikke bare endnu en ordre i kalenderen.

Medarbejder måler op på gipsplade

Veludførte tilbygninger

Er huset blevet for småt til dine behov? Så er en tilbygning en glimrende mulighed fremfor, at skulle flytte i et større hus. Med en tilbygning opnår du ikke kun mere plads, men øger også husets salgsværdi. Dermed er tilbygningen ikke kun en investering i velvære i form af mere plads, men også en økonomisk investering.

Hos REB entreprise udfører vi alle opgaver, store som små. Hertil tilbyder vi, at være med fra start til slut i dit tilbygningsprojekt. Lige fra planlægningen til udførelsen. Til projektet tilbyder vi sågar at stå for diverse beregninger, prissætninger, valg af materialer, anskaffelse af byggetilladelse og meget mere.

Få udført din nye tilbygning af passionerede fagfolk, som vægter kvalitet fremfor kvantitet. Vi sætter en ære i vores fag, og går den ekstra mil for at opnå det perfekte resultat. Med os som din samarbejdspartner, er din nye tilbygning i trygge hænder.

Lad os realisere din drøm om en ny og flot tilbygning allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon 40 60 89 30 eller på e-mail reb@rebent.dk. Du er også mere end velkommen, til at udfylde kontaktformularen nederst på denne side.

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en opgave?
Tøv ikke med at skrive til os.

Beskriv din opgave i formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.