Maler som udfører alle opgaver

Tilfredsstillende resultater hver gang

Maler

Kvalitetsbevidst malerarbejde

Trænger din bolig til en kærlig hånd? Måske ser facaderne, gulvet eller væggene nedslidte ud? Fortvivl ej, du er det rette sted. Hos REB entreprise har vi mere end 30 års erfaring med malerarbejde. Dette gælder indvendigt såvel som udvendigt malerarbejde. Vi udfører alle typer opgaver – Store som små.

For at opnå et flot resultat når det kommer til at male, så kræver det erfaring og ekspertise. Derfor anbefaler vi altid, at du alliere dig med en fagudlært maler, når der skal males. På den måde undgår du fejl og mangler. Hos os er dit malerprojekt i trygge hænder, og vi efterlader aldrig en opgave, før den er 100% udført. Men måske vigtigst af alt, før du er 100% tilfreds. Ved at få udført kvalitetsbevidst malerarbejde får du ikke blot et frisk pust til din boligs udseende, men også en sundere bolig. Dette betyder, at du forlænger dens levetid markant.

Malerpensel og malerbøtte med hvid maling

En bred palette af muligheder

Gennem årene har vi hjulpet privatpersoner såvel som virksomheder med, at realisere deres drømme. Vi stræber altid efter det perfekte resultat, hvilket vi tror, kommer ved at have kunden i fokus. Derfor bliver du altid hørt hos os. Vi lytter til dine behov og ønsker. Hertil bistår vi gerne med rådgivning og vejledning i valg af materialer. På den måde opnår vi sammen et holdbart resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Vores store erfaring med malerarbejde, gør at vi udfører alle opgaver. Udover at være uddannet maler så har vi også en uddannet bygningstapetser, hvilket gør at vi kan garanterer kvalitetsresultater ved opsætninger af tapet og andet.

Malermester er medaljesvend, og har derfor kompentencer inden for tapetsering, som er lidt ud over det sædvanlige. Vi kan derfor hjælpe med alt fra vinyl- til tekstil- og metaltapet. Så har du et specielt ønske til tapet eller ander vægbeklædning, kan vi være behjælpelige.

Som maler og tapetserer tilbyder vi blandt andet følgende:

  • Maling af gulve
  • Maling af vægge
  • Maling af facader
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Opsætning af stuk

Passer dette ikke på dit kommende maleprojekt, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere din drøm. Kontakt os allerede i dag, så vi kan starte malerarbejdet. Du kan kontakte os på telefon 40 60 89 30 eller skrive til os på e-mail reb@rebent.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på denne side.

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en opgave?
Tøv ikke med at skrive til os.

Beskriv din opgave i formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.