Tapet­opsætning

Tapet­opsætning

Tapetopsætning

Tapetopsætning og vægbeklædning er et gammelt og hæderkronet håndværk som REB entreprise er stolte af at kunne tælle med blandt de ydelser vi tilbyder at udføre. Virksomheden råder over to uddannede bygningstapetserer.
Tapeter giver dig mange spændende muligheder. Der findes farver, mønstre og motiver for enhver smag og til ethvert formål. Med mange af de nyeste mønstre og borter kan du på det nærmeste designe din egen bolig.

Når du vælger tapet, skal du tage hensyn til brugssituationen. Bliver tapetet udsat for fedt og snavs, skal du vælge en vaskbar kvalitet. Sidder tapetet ikke udsat, kan du nøjes med et let vaskbart tapet. Du skal regne med at hver tapetrulle rækker til 3-4 baner. En tapetrulle er 10,05 m lang og 0,53 m bred, så hvis du måler din væghøjde og tæller antal baner af 0,53 m, kan du regne ud, hvor mange ruller du skal bruge.

sandfarvet tapet
En sidste vigtigt detalje er, når du bestiller / Køber, så sørg for at få al tapetet med på én gang, så du får ruller med helt identisk tryk og farvenuance. Hvis der er mønster på tapetet, skal det ofte forskubbes fra bane til bane.

Tapet-typer:

  • Metaltapet – tapet med metaltryk
  • Vinyltapet – Tapeter med vinyloverflade
  • Velourtapet – et tapet hvor man ikke kan undgå – at lige røre ved
  • Stråtapet – tapet med stråvævet overflade, et naturprodukt.
  • Tekstiltapet – tapet med tekstilvævet overflade
  • Limfarve-tapet – tapet som man producerede det fra starten af det 18. århundrede.
Mønstret tapet, sat på en væg rundt om en dør, lampe og stikkontakt

Vægbeklædning

Vægbeklædninger der direkte klæbes op på væggene, her kan nævnes Hessian, Novalin, glasvæv, glasfilt og strukturfilt. De fleste vægbeklædninger forudsætter en højere standard i bundarbejdet, hvis resultatet skal blive tilfredsstillende.

Tapet-typer:

REB entreprise monterer også fototapet, også kaldet fotostater. Med et fototapet eller et fotostat kan du dække en hel væg, som vil give rummet et unik og anderledes udseende. Mange steder tilbydes du i tillæg mulighed for at få lavet et helt unikt og personligt fototapet med lige det motiv og billede, du ønsker.

Her er en lille liste på steder der er værd at besøge:

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en opgave?
Tøv ikke med at skrive til os.

Beskriv din opgave i formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.