Malede facader

Malede facader

Malede facader

Hos REB entreprise giver vi dig en grundig og tilbundsgående analyse af tilstanden af dine malede facader, samt kvalificerede malerbehandlinger som matcher behovet. Vi renoverer og vedligeholder, også med gamle anerkendte metoder når dette er påkrævet.

Få vores bud på hvilke behandlinger dine malede facader trænger for igen at fremstå som ny.

Vi udfører også pudsarmering af gamle forvitrede facader samt af nye klimaskærme der efterfølgende enten malerbehandles eller trækkes over med indfarvet puds.

At male husets facader er et større projekt, der altid bør forberedes grundigt og udføres omhyggeligt. Til gengæld vil du også have glæde af arbejdet i mange år fremover.Det er absolut heller ikke lige meget, hvilken maling man bruger, og slet ikke på tidligere malede facader. På en gammel facade, hvad enten den er pudset eller malet, er forarbejdet altafgørende for et godt resultat.

Læs eventuelt denne artikel i Boligus, om hvad det kræver at male facader.

Skal resultatet være holdbart, og kunne tåle at stå ude året rundt, så skal arbejdet gøres rigtigt helt fra bunden.

De fem mest almindelige typer facademalinger er:

  • Akrylmaling (plastmaling)
  • Olieemulsionsmaling
  • Silikatmaling
  • Silikonemaling
  • Cementpulvermaling.

Fakta om facader

Nye puds- og betonfacader er ret nemme at male, hvis overfladen ikke er porøs eller smitter af, en grundregel er dog at nye teglfacader skal stå i mindst 24 måneder før de malerbehandles.

Det er altid en god ide at få afsat en stor farveprøve på facaden, inden du den endelige beslutning tages. Husk at betragte den under forskellige lys- og vejrforhold.

En væsentlig detalje der også skal tages med i betragtning, såfremt huset er i 2 plan, kan det være en nødvendigt med stillads. Hvis området omkring huset er jævnt, kan man i nogle tilfælde bruge et rullestillads. Stilladser kan være en tung post i den samlede økonomi.

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en opgave?
Tøv ikke med at skrive til os.

Beskriv din opgave i formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.