Spartelfirma

Spartelfirma

Vi er også et spartelfirma

Vi udfører spartel-arbejde for både entreprenøren, den professionelle malermester og for private. Vi har en omfattende moderne maskinpark og bruger kun anerkendte spartel-materialer.

Anvendelsen af korrekt spartelmasse og korrekt udført spartelarbejde sikrer en perfekt plan, fugefri overflade, som underlag for den efterfølgende malebehandling, og hindrer efterfølgende revner og sprækker.

Vi spartler alt fra små reparationer, renovering af rum til typehuse og industriel byggeri. Ved større byggerier, som har en stram tidsplan, kan vi være den hjælpende hånd.

Vi tilbyder

  • Spartling af gipsplader, så hverken sammensætninger eller skruehuller ses.
  • Fuldspartling af betonelementer
  • Fuldspartling af gasbeton, vægge og lofter.
  • Alt arbejde er inkl. slibning så arbejdet er parat til maler.
  • Vi udfører også montering af kantskinner.
Spartelmasse på spartel

Gipsplade samlinger

Når REB entreprise udfører spartling af gipsvægge, benytter vi altid Bazooka og spartelboks da dette er langt den hurtigste metode og giver væggene den korrekte mængde spartel. Den efterfølgende slibning udføres med planex fra festool.

REB entreprise benytter det amerikanske spartelprodukt Magnum, som vi mener giver den bedste finish, samt er et rigtig godt produkt at arbejde med, både at påføre, samt at slibe efterfølgende.

REB entreprise udfører spartling der let kan opfylde kategorierne Q1 – Q4, som beskriver de fire kvalitetsniveauer for spartling og som er gennemgående for hele spartelbranchen.

Fuldspartling

Til fuldspartling benytter vi et Airless anlæg fra Graco til at lægge spartelmassen op på loft og vægge, hvorefter spartelmassen trækkes over med en ergonomisk bredspartel. Dette er igen den hurtigste metode og samtidig også den mest ergonomiske da håndled og ryg ikke belastes af de mange løft.

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en opgave?
Tøv ikke med at skrive til os.

Beskriv din opgave i formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.