Pudsede facader

Pudsede facader

Pudsede facader renovering

REB entreprise tilbyder puds eller vandskuring af dine facader.

Dette kan både udføres som reparation af allerede eksisterende eller som totalrenovering af hele facaden, inklusiv sandblæsning. Vi udfører også revner i murværk, fx sætningsskader.

Vi udfører armering af aldrende pudsede facader, udvendig isolering, samt nye klimaskærme der efterfølgende enten malerbehandles eller trækkes over med indfarvet puds.

Hos REB entreprise giver vi dig en grundig og tilbundsgående analyse af din facades tilstand, samt anviser kvalificerede behandlinger som matcher behovet. Vi renoverer og vedligeholder, også med gamle anerkendte metoder når dette er påkrævet.

Læs eventuelt mere om pudsede facader på Boligus.dk

Pudset hus facade

Facadeisolering udvendigt

REB entreprise udfører udvendig efterisolering med et system der er komplet med alt tilbehør. Til alle typer mineralske underlag, til boliger, etageejendomme, institutioner, erhverv, industri og fritidshuse.

Med eller uden sokkel-isolering. Det er et diffusionsåbent og brandsikkert facadesystem

Få vores bud på hvilke behandlinger din facade trænger for igen at fremstå som ny.

Værd at huske om pudsede facader

Det er altid en god ide at få afsat en stor farveprøve på facaden, inden du den endelige beslutning tages. Husk at betragte den under forskellige lys- og vejrforhold.

En væsentlig detalje der også skal tages med i betragtning, såfremt huset er i 2 plan, kan det være en nødvendigt med stillads. Hvis området omkring huset er jævnt, kan man i nogle tilfælde bruge et rullestillads. Stilladser kan være en tung post i den samlede økonomi.

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en opgave?
Tøv ikke med at skrive til os.

Beskriv din opgave i formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.