Om os

Om REB entreprise

REB entreprise  tager alle typer opgaver ind og har et gennemprøvet samarbejde med en række  virksomheder som har samme høje standard. Gruppens fællesnævner er faglighed og grundighed som vi implementerer gennem efteruddannelse bistået af et effektivt kvalitetssikringssystem.
Derved opnår vi effektiv vedligeholdelse af rum og bygninger, så de altid fremstår flotte og indbydende.

Vi benytter både de nyeste teknikker og traditionelle metoder og lægger stor vægt på holdbarhed.

Malerarbejde

Vores kundegruppe inkluderer både entreprenørvirksomheder, arkitekter, ejendomsadministratorer, boligselskaber og private kunder, der for de flestes vedkommende har fået os anbefalet af vore faste kunder.

Vi har igennem vores mangeårige produktion udviklet vort eget interne kvalitets- og miljøstyringssystem der har til formål at sikre kunden altid får samme gode oplevelse og kvalitet.

REB entreprise yder konsulentbistand i processen med planlægning af langsigtede vedligeholdelsesopgaver. Og kan tilbyde totalløsninger hvor alt fra opgaveplanlægning, tidsplaner og budgetter, er bearbejdet til en lønsom vedligeholdelsesplan der sikrer ejendommens værdi.

Fra vores velassorterede værksted sælger vi samme produkter, til dem der selv ønsker at male. Vi leverer gerne direkte til din adresse og står klar med faglig assistance hvis der er behov for det.

REB entreprises motto er:   Håndværk – der holder!

Anmeld os på:
Google Business
Trustpilot

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en opgave?
Tøv ikke med at skrive til os.

Beskriv din opgave i formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.