Kvalitets­sikring

Kvalitets­sikring

Kvalitetssikring af alle vore byggesager.

Hos REB entreprise udfører vi kvalitetssikring af vore byggesager, hvad enten det er de små opgaver eller større projekter, vil vi altid kvalitetssikre vores arbejde i overensstemmelse med faglig erfaring og kutyme.

Det er sikrer først og fremmest kundernes værdier, men også vores værdiskabelse, kvalitetssikring er altså til fordel for begge parter. Ved opstart sikrer man sig at arbejdet kan udføres korrekt på det foreliggende grundlag. Undervejs i processen undersøger man om det foreliggende grundlag stemmer overens med det som der arbejdes på.

Her er tale om win-win for begge parter.

Alle vore sager bliver nøje vurderet, om det forventede udfald kan opnås på det foreliggende grundlag. Og det sikres at der ikke opstår ubehagelige overraskelser efter projektets gennemførelse. Samtidig sikres det, at man opfanger og opsamler de forhold som man ikke har kunne afdække før projektets opstart.

Med andre ord, så overlades der ikke noget til tilfældighederne.

Hvad kvalitetssikres?

Det som sikres er forudsætningen for at lave korrekt arbejde. At underlaget er som beskrevet, og at behandlingen svarer til funktionen. Er der misforhold her, kan det forventede resultat og kvalitet ikke opnås.

Her noteres alle forhold, f. eks. ændringer i underlaget, der ikke er beskrevet eller lignende.

Når der er mistanke om en problematisk overflade, hvor der ikke er overensstemmelse mellem underlag, aftalt behandling og udfaldskrav, anbefaler vi altid at foretage en prøvebehandling/referencefelt.
Disse skal godkendes skriftligt af bygherren eller dennes rådgiver før arbejdet kan udføres, og vil fremgå af byggesagens Kvalitetssikrings-dokumentation.

I forbindelse med vore kontroller, tages billeder af underlag og metoder og disse lægges direkte ind i kvalitetssikrings-dokumenterne.

Som kunde får man derfor fuldt overblik over de udførte behandlinger/metoder i kvalitetssikrings-materialet for din byggesag.

Læs mere om kvalitetssikring her hos Dansk Byggeri

Skriv til os

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på en opgave?
Tøv ikke med at skrive til os.

Beskriv din opgave i formularen her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.