Polyurethan gulve

Polyurethan gulve

Trinlydsdæmpende, holdbare, behagelige Polyurethan gulve eller (PU-gulve) i et utal af farver til primært kontorer og institutioner.

Polyurethan-gulvbelægninger er også ideelle til kulturbygninger, butikker samt sundhedsvæsnet og uddannelsesfaciliteter. De er fugefri og giver et flot, hygiejnisk, rengøringsvenligt og holdbart gulv, der er behageligt at gå på.

Polyurethan gulve kan anvendes steder med stort slid og arealer med skærpet krav til akustikken idet gulvet kan tilføres trinlyds-dæmpning. Polyuretan kan udføres i alle RAL farver og udføres som Design gulv, hvor det er kun er fantasien som sætter begrænsninger, med/uden skrid-sikring, de er vandtætte og fugefri og kan desuden monteres med lyddæmpende måtte, hvis det ønskes.

Polyurethan belægning er et blødt, fleksibelt og rengøring venligt gulv, som kan udføres som designgulv med specielle ønsker. Pga. den lydsvage overflade, giver det et godt indeklima.

Polyurethan gulve er resistent overfor en lang række kemikalier såvel som varme. Herudover er gulvet slidstærkt, så det også egner sig til visse industrielle formål (f.eks. lagerhaller).

Polyurethangulvene giver en bedre gangkomfort end mange af de andre industrigulve, hvilket gør det velegnet til områder, hvor mange mennesker færdes eller arbejder stående.

Polyuretan belægninger kan udføres på alle typer undergulve (træ-pladegulv-beton mm).

Anvendes ofte i institutioner, sportshaller, skoler, showroom og hospitaler.